Павел Глоба: Годината на Зеления дървен дракон вгорчава живота на 4 зодии

https://lifezone.bg/zodiyak/pavel-globa-godinata-na-zeleniya-darven-drakon-vgorchava-zhivota-na-4-zodii/124847 LifeZone.bg
Павел Глоба: Годината на Зеления дървен дракон вгорчава живота на 4 зодии

Известният руски астролог Павел Глоба вещае терзание за четири зодии в годината на Зеления дървен дракон

Според него 2024 година ще е повече от кошмарна за тях.Очаква ги трудности и реална загуба на всичко, прогнозира Глоба.

Но все пак има шанс представителите на тези четири звездни знака да го умилостивят, за да не се стовари прокобата върху им.

Ето за кои зодии високосната година ще бъде ад.

Зеленият дървен дракон ще прави спънки и ще превърне живота на зодия Овен в кошмарен. Овните ще попаднат в капана на поредица от скандали и неудачи.

Трудности ще изпитат на работното си място, също така и в личния си живот.Овните ще затънат в дългове и това изпитание ще развали отношенията им със семейството и половинките им. Стресът и преумората ще им навреди емоционално и физически.

Годината на Зеления дървен дракон вещае проблеми и за зодия Телец. Тя не е сред любимите на митичното същество, заради което няма да имат късмет нито в работата, нито в личен план.

Зеленият дракон ще поставя в нелепи ситуации и зодия Везни. Въздушният знак трябва да не бъде толкова контролиращ и сериозен.Очакват ги трудни избори, особено в личен и професионален план.

Тежка ще е годината и за зодия Козирог.Козирозите  ще бъдат подложени на самоограничения и лишения. Павел Глоба прогнозира дълъг период на трудности.

Източник: jenata.blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.