Павел Глоба: Карък след карък преследват 3 зодии през май

https://lifezone.bg/zodiyak/pavel-globa-karak-sled-karak-presledvat-3-zodii-prez-may/110120 LifeZone.bg
Павел Глоба: Карък след карък преследват 3 зодии през май

Павел Глоба посочва три зодии, които през този красив май ще са преследвани от карък

Тези знаци от зодиака ще бъдат съсипани от неприятности и нещастието ще ги следва по петите.

Те ще имат доста сериозни проблеми, нещастието ще ги следва почти непрекъснато и проблемите им наистина ще са много сериозни.

Това става ясно от прогнозата на специалиста в астрологията Павел Глоба.

Според прогнозите му трите зодии ще имат провали, месецът ще им донесе големи разочарования, както и нещастия.

Ето кои звездни знака ще са най-големите каръци.

Месец май няма да е най-перфектния за представителите на зодия Лъв. Тази огнена зодия ще изпита доста неудачи. Огненият звезден знак  ще има много конкуренти, с които ще се състезават за място под звездите.

Спецовете в окултното съветват Лъвовете да не се захващат със сделки, да преценяват възможностите си и да се готвят за неочаквани ситуации.

Другата зодия, която ще има проблеми през май, е Скорпион. Той ще е затрупан от монотонна и скучна работа. Спецовете съветват да си почиват повече, в противен случай ще си навредят.

Стрелецът също е сред каръшките зодии.Предстоят им неуспехи, но трябва да ги посрещнат с достойнство.Може да се сдобият  и с много врагове, но Глоба съветва да вярват в доброто.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.