Павел Глоба: Три зодии се потапят в кошмар през есента

https://lifezone.bg/zodiyak/pavel-globa-tri-zodii-se-potapyat-v-koshmar-prez-esenta/116826 LifeZone.bg
Павел Глоба: Три зодии се потапят в кошмар през есента

Три зодии трябва да се пазят от грешни и прибързани решения

Три зодии ги очаква истински кошмар през тази есен. Това твърди Павел Глоба, прочут руски астролог.

Всяка една зодия може да очаква различни промени в различни аспекти от живота и здравето си. Но все пак е добре да сте готови за нови предизвикателства и промени.

Павел Глоба съветва да сме готови за нови приключения, както и за отношения между партньорите, така и с останалите хора.Важно е да обърнете внимание на творческият потенциал, както и с различните форми на собствената си изява. Астрологът съветва да не се страхуваме да изразяваме емоциите си, също така да търсим и да се стремим към щастието си.

По хороскопа на Глобя месец септември се очаква да е доста интересен откъм финансов план за различните зодии. Някои от зодиите ще получат от съдбата нови възможности за подобряване на финансовите си постъпления ,за други съветът на експерта е да внимават с харченето на пари.

Наситен и динамичен ще бъде първият есенен месец и в здравословен аспект.Павел Глоба съветва всяка зодия да обърне внимание на различни аспекти от здравето си, както и на емоционалното си благополучие. Ще почувствате прилив на енергия и желание да си възвърнат физическата форма. Експертът съветва всички знаци от зодиака да преминат през профилактични прегледи, които дълго са отлагали.

За три зодии обаче руският астролог не пророкува добри неща. Представителите на зодия Телец да са много внимателни със здравето, заради неблагоприятното разположение на звездите.Стрелците също са застрашени от стари, хронични болести. Затова да си обърнат внимание. Зодия Овен да се пази от конфликти и драми. Както в личен, така и в професионален план.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.