Павел Глоба: Три зодии ще изтеглят печеливш билет през юли

https://lifezone.bg/zodiyak/pavel-globa-tri-zodii-shte-izteglyat-pechelivsh-bilet-prez-yuli/137339 LifeZone.bg
Павел Глоба: Три зодии ще изтеглят печеливш билет през юли

На невиждан късмет през юли ще се радват три зодии, каза руския астролог Павел Глоба

От първият до последният ден на юли късметът ще е неизменно с тях. Успех, растеж, вдъхновение, невероятни изненади, усъвършенстване, финансов растеж, всичко това очаква през юли тези три звездни знака.

Истински печеливш билет през юли ще изтеглят представителите на зодия Лъв. Те ще сбъднат мечтите си, нещата ще им се случват с лекота, ще имат успех във всичко.Планетите са подредени така, че Лъвовете ще разгърнат потенциала си и ще стигнат невероятни висоти. Лъвовете ще имат възможност за личен и професионален успех.

Юли носи промяна и за зодия Везни. Астрологът препоръчва на Везните малки и след това по-големи промени, като обновяване на дома, интериора, закупуване на жилище, нов член в семейството.

От 20 юли представителите на тази въздушна зодия попадат под влиянието на планетата Меркурий.Тя оказва магнетично и финансово значение за зодията. Везните трябва да са отворени за комуникации. Очаква ги голям бонус и участие в много печеливши проекти, които ще напълнят джобовете им с пари.

Козирозите е добре да се придържат към плана си, но и да бъдат гъвкави.Да са целенасочени, но и да приемат промените.Да обърнат внимание на обкръжението и настроението си, съветва ги Павел Глоба.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.