Пазете се от тях! Това са най-ревнивите зодии в целия зодиак

https://lifezone.bg/zodiyak/pazete-se-ot-tyah-tova-sa-nay-revnivite-zodii-v-celiya-zodiak/137909 LifeZone.bg
Пазете се от тях! Това са най-ревнивите зодии в целия зодиак

Те са като вулкан, толкова са ревниви

Те пазят зорко любимия си и ако той се опита да им изневери, гневът им е чутовен. Внимавайте по-добре с тези зодии, не им давайте повод за ревност.

Известни със своя защитен механизъм и отдадени на любовта са от зодия Козирог. Те държат на тези, към които изпитват голяма обич.

Ако усетят, че партньора им е заинтересован от друг, изпитват голяма ревност. Тази зодия има желание да пази своите близки, заради което избухват, ако те са застрашени.

Страст и дълбоки чувства, това са зодия Скорпион. Те желаят силна и сериозна връзка, на която да са много отдадени.

Ако почувстват, че партньора им не е достатъчно искрен, чувствата им може да ескалират в ревност и в чувство за притежание.Скорпионите не прощават лесно, ако им се наруши доверието

.Способни са да подклаждат ревността си, дори със собствените си мисли.

Представителите на зодия Лъв са самоуверени и обичат да привличат вниманието върху себе си. Те могат и да са арогантни.

Ако усетят ,че не те привличат вниманието или още по-зле, за партньора си не са центъра на вселената, Лъвовете може да са завладени от ревност.Нуждата им да бъдат обожавани правят емоцията им още по-силна.

Зодия Рак са много чувствителни, емоционални и много привързани към тези, които обичат. Но ако усетят, че любимият им е поел друга посока, ревността им се появява веднага.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.