През август: Три зодии съдбата ще гали с перце

https://lifezone.bg/zodiyak/prez-avgust-tri-zodii-sadbata-shte-gali-s-perce/138889 LifeZone.bg
През август: Три зодии съдбата ще гали с перце

Три зодии ще се наслаждават на даровете на съдбата през август

Тези три знака от зодиака ще се радват на благоволението на висшите сили.

Скоро зодия Близнаци ще обърне внимание на духовното. Близнаците ще разберат съдбата си и това напълно ще промени представата им за света около тях.

В средата на месец август духовно променените Близнаци ще получат грижа и подаръци от съдбата. Това означава, че писаното за тях ще се сбъдне и то без да полагат усилия за това.

Съдбата ще гали с перце и представителите на зодия Дева. До средата на август този земен знак няма да знае какво да предприеме.

Но щом се вгледа в аурата си, ще разбере веднага какви са му терзанията.И ще разбере, че съдбата е подготвила подаръци за тях, като най-после ще заживее в хармония със себе си.Ангелите ще  помогнат на Девата да намери пътя на мира и хармонията.

Подаръци от съдбата през август очаква и зодия Козирог. Тази зодия не се вписва в света наоколо и това се случва от известно време насам.

Но този земен знак ще научи истинското си призвание през месец август и това ще го накара да вземе съзнателни решения. Това ще го доближи повече до житейските му цели.

 Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.