През декември: Богът на изобилието прави тези 3 зодии богати

https://lifezone.bg/zodiyak/prez-dekemvri-bogat-na-izobilieto-pravi-tezi-3-zodii-bogati/121329 LifeZone.bg
През декември: Богът на изобилието прави тези 3 зодии богати

Декември месец е особен

През този месец настъпват коледните празници, в очакване сме на новогодишната вечер. Изпитваме повече нужда да сме в къщи, при най-близките си.

Но именно през последният месец на годината Богът на парите ще изсипе благословията си над три зодии. Те ще имат и ще се радват на много финансови постъпления.

Сред звездните любимци през декември е и зодия Рак.Тази зодия ще има големи шансове за напредък в кариерата, също така подобряване на доходите. Те ще получат сериозна промоция или внушителен бонус от работното си място.

Водолеите също ще бъдат възнаградени от Бога на изобилието през последният месец на годината. Парите буквално ще се лепят за тях.

Може да получат неочаквани допълнителни доходи, да спечелят джакпота от тотото или да направят сериозни инвестиции, които ще ги направят богати.Този месец ще засили финансовата им независимост и те ще харчат парите си с пълна сила.

Другата благословена зодия през месец декември е Скорпион.Този звезден знак ще усети как печели пари буквално от нищото.

Може да получат съвсем неочаквани постъпления във вид на бонуси. Или пък да намерят нови възможности, за да умножат или дори да утроят парите си.Месецът ще донесе на зодията вълна от финансови постъпления  и благополучие.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.