През горещият юли: Три зодии ще получат годежен пръстен!

https://lifezone.bg/zodiyak/prez-goreshtiyat-yuli-tri-zodii-shte-poluchat-godezhen-prasten/112890 LifeZone.bg
През горещият юли: Три зодии ще получат годежен пръстен!

Три зодии ще ги осени супер гореща новина през юли

През най-горещият месец на годината три знака от зодиака ще ги застигне огромна радост-ще се сгодят.

В разгара на лятото те ще получат неочаквано и романтично предложение за брак.

Зодия Овен да се приготви за много романтично лято. Вие се съмнявахте дали човекът до вас има сериозни намерения и дали изобщо ще чуете от него това, за което сте мечтали. А то е предложение за брак. Да, в края на месеца ще получите едно напълно неочаквано предложение за брак. Това ще покаже, че вашият човек наистина иска да прекара живота си с вас.

Юли носи годежен пръстен и за представителите на зодия Близнаци. Вие искахте да не избързвате в отношенията си, но тайно се надявахте на предложение от половинката си. Е, тя ще ви изненада с предложение за брак. А вие не бива много да мислите ,защото Вселената ви поднася една наистина голяма и красива любов.

В плен на една магия е и зодия Козирог. Връзката ви се развива шеметно, но няма да е странно колко бързо ще получите предложение за брак и венчило. Дълго време бяхте сам. Но тази любов като че ли връхлита в живота ви толкова шеметно, че ви дава възможност да мечтаете и да вярвате в красивото.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.