През март: Късметът ще ги следва като вярно куче!

https://lifezone.bg/zodiyak/prez-mart-kasmetat-shte-gi-sledva-kato-vyarno-kuche/128971 LifeZone.bg
През март: Късметът ще ги следва като вярно куче!

Въпреки намусен и дъждовен, месец март ще се окаже най-слънчев за две зодии

Тези два звездни знака ще имат невероятен шанс през женския месец. Късметът ще ги следва като вярно куче, твърдят и вещите в окултното.

Март се отъждествява с новото начало, с очакване на пролетта, с пробуждането и с растежа на нещо свежо и млад Освен нов живот, той ще бъде късметлийски за тези две зодии.

Първата зодия, която ще има невероятен късмет през март, е Риби. Това е техния месец. Дори да сте на житейски кръстопът, късметът няма да ви изневери.

Може да ви се наложи да взимате важни решения. Но дори това да се случи, интуицията ще ви помогне, тя не ви е подвела и досега.

Освен в едрите неща, в дребните също ще извадите късмет. Това ви подсказва, че трябва да приемете нови предизвикателства в живота си.

Особен просперитет носи месец март  и за зодия Скорпион. Месецът ще помогне на тази водна зодия да се извиси духовно.

Скорпионите ще разберат всеки важен урок, довел ги до тази позиция, която за тях ще е изгодна. Ще бъдат благодарни дори на неприятелите си заради уроците, които са научили от тях.

Късметът им ще се усмихне за много позиции и ситуации, но най-вече в сферата на кариерата им.

Източник: iwoman.bg

 

 

1 Коментара

Васил

преди 1 месец

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.