През март: Нечувано щастие ще се изсипе върху две зодии!

https://lifezone.bg/zodiyak/prez-mart-nechuvano-shtastie-shte-se-izsipe-varhu-dve-zodii/129264 LifeZone.bg
През март: Нечувано щастие ще се изсипе върху две зодии!

Месецът се свързва с новото начало, с настъпването на пролетта

През март пристигат щъркелите, природата се събужда за нещо прекрасно и витално.През март невиждано щастие се изсипва върху две зодии. Те ще открият не само късмета и щастието, но и ще се насладят на още прекрасни неща.

Щастието се изсипва, като пълноводна река, върху зодия Овен. Този огнен знак го очакват много и все приятни изненади.Ретроградният Меркурий, който влиза в Овен, изобщо няма да окаже негативно влияние на тази зодия.

Умът ви ще е остър като бръснач, ще взимате бързи и интуитивни решения. Те обаче ще се окажат доста печеливши. Не е изключено да сключите няколко успешни сделки и то напълно очаквани от вас.

Щастието на представителите на зодия Рак ще са свързани с лични постижения. Може би ще се радвате на семейни сбирки, ще имате повод за празнуване, ще се радвате на успехите от някакво състезание или на появата на нов член в семейството.

Едно е сигурно за представителите на този воден знак. И то е, че вашите близки ще са в основата на вашето щастие.

Източник:Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.