През май: Тези две зодии ще бъдат атакувани с огромни дози завист

https://lifezone.bg/zodiyak/prez-may-tezi-dve-zodii-shte-badat-atakuvani-s-ogromni-dozi-zavist/110065 LifeZone.bg
През май: Тези две зодии ще бъдат атакувани с огромни дози завист

Завистта е лошо качество

Но това чувство все пак не ни е непознато. Мнозина от нас изпитваме негативни чувства към другите по някакъв повод от ежедневието си.Но през този красив пролетен месец две от зодиите ще бъдат атакувани от солидни дози завист.

На тях никак няма да им е лесно и те ще трябва да си правят огромни защити, за да не попаднат под опасните стрели на това чувство.

Една от зодиите, към която околните ще изпитват завист,  е зодия Телец. Този земен знак ще страда от завистта на околните хора. И то не заради някаква парични постъпления или неочаквано получено наследство, нито заради кариерни успехи на работното място.Причината за завистта на околните ще бъде заради находчивостта им, бодрия им дух и креативните мисли.През май Телецът ще изпадне в ситуации, при които трябва да се взимат бързи решения. И именно тези качества на този звезден знак ще го накара да реагира бързо, което ще окаже много положително влияние при различни житейски сфери.

Другата зодия, която ще „бере“ завист от околните е Стрелец. Този знак ще си навлече „лоши очи“ заради това, че е много приказлив, наивен и твърде доверчив.Представителите на този знак обичат да споделят с близки и приятели за плановете си, за почивките си и за лични неща, което може да им навлече много отрицателна енергия.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.