През октомври: Три зодии увеличават магическите си дарби на макс

https://lifezone.bg/zodiyak/prez-oktomvri-tri-zodii-uvelichavat-magicheskite-si-darbi-na-maks/143980 LifeZone.bg
През октомври: Три зодии увеличават магическите си дарби на макс

Октомври ще е много специален за три зодии

През този месец три звездни знака ще засилят магическите си способности, което ще им донесе само положителни неща

Когато на 17 октомври Овенът влиза в новолуние, като това време  ще се отрази много благотворно за Лъвовете. Те ще почувстват прилив на страст и на творческа енергия.

Те ще бъдат във вихъра си, като вниманието към тях ще се увеличи многократно. В този период Лъвовете ще реализират желанията си на макс.  Това е времето Лъвовете да засилят увереността си и да излъчват естествената си харизма.

Когато Слънцето навреме в Скорпион на 22 октомври, Скорпионите ще ги обземе прилив на много енергия и интуицията им ще се засили.

Трансформиращата сила на този месец засилва магическите им способности, позволява им желанията да се изразяват с по-голяма сила  и те да се докоснат до вътрешната си магия.

 Магически ще се окаже този месец и за зодия Риби. Тази водна зодия ще е настроена много добре през месеца към небесните промени.

Това се случва с най-.голям интензитет при слънчевото затъмнение, при новолунието във Везни по-рано през месеца.

Тази енергия ще подобри способностите им да сбъдват мечтите си, ще укрепи емоционалната им сила, както и творческата им магия през октомври.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.