През юли: Кармичен късмет връхлита тези 3 зодии

https://lifezone.bg/zodiyak/prez-yuli-karmichen-kasmet-vrahlita-tezi-3-zodii/137619 LifeZone.bg
През юли: Кармичен късмет връхлита тези 3 зодии

Всеки копнее за повече късмет, за да сбъдне мечтите си

Но три зодии са орисани от съдбата с кармичен късмет през юли. През този летен месец ще покажете на Вселената какъв човек сте, за да получите това, което заслужавате.

Лятото е вашето време, Близнаци. Колкото е по-топло навън,толкова повече енергия разпръсквате и на другите.

Колкото повече животи докоснете през това лято, толкова повече кармичен късмет ще привлечете към себе си. Това ще е добро присъствие за вас и ще привличате повече добри неща към себе си.

Навлизаме в сезона на Лъва и затова е тяхното време да блеснат. Преминавайте от Рак към Лъв, ние преминаваме през емоционалността на тези два знака.

И от дълбините на водните стихии преминаваме към пукащите огньове. Лъвове, споделете вашата пламенна енергия с хората около вас, съветват окултистите.

Но не се борете само за себе си, а и за другите. Това ще привлече към вас повече кармичен късмет.

Вашият кармичен късмет ще е по-различен, Скорпиони. Докато другите зодии дават част от енергията си за останалите, вие ще запазите за себе си безкористността.

Ще правите малки неща, ще озарите нечий ден, без той да знае. Или ако разбере, ще отричате своята намеса. Цялата тази добра работа ще ви донесе кармичен късмет.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.