През юни: Четири зодии плуват в океан от пари

https://lifezone.bg/zodiyak/prez-yuni-chetiri-zodii-pluvat-v-okean-ot-pari/135040 LifeZone.bg
През юни: Четири зодии плуват в океан от пари

Месец юни обещава финансов просперитет на четири зодии

Вселената ги награждава с богатство и материално благополучие.

Начело на списъка е зодия Овен. Транзитът на Юпитер в техния втори дом на парите и спечелените доходи се случва веднъж на 12 години. И той носи на този огнен знак значителни финансови постъпления. Съвпадат на Уран с Юпитер също може да ги изненада приятно с неочаквани парични инжекции.

Напредък в кариерата очаква Лъвовете през първия летен месец. Това ще се случва заради транзита на Юпитер в десетия им дом на кариерата, което им дава нови възможности в кариерното им развитие.

Периодът ще е благоприятен за финансов подем, напредване в кариерата и получаване на допълнителни доходи. Все пак експертите съветват този огнен знак да е внимателен с харченето на пари, защото нетната им карта показва известна финансова предпазливост.

Чрез работа в мрежата и групови дейности Везните ще получат мечтаната финансова стабилност и растеж.

Възможностите да увеличат доходите си и да си осигурят финансово благополучие ще ги следва през цялата година.Везните ще имат финансова стабилност и увеличаване на доходите заради транзита на Юпитер в Сатурн.

Амбициозните и дисциплинирани Козирози също ги очаква през юни стабилни парични постъпления. Постоянството им и доброто ориентиране в бизнеса ще им помогне да се възползват ефективно от богатството, което ги очаква.

Източник: Стандартнюз. ком, Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.