Прокоба: Жените от тези зодии винаги избират неподходящият!

https://lifezone.bg/zodiyak/prokoba-zhenite-ot-tezi-zodii-vinagi-izbirat-nepodhodyashtiyat/120997 LifeZone.bg
Прокоба: Жените от тези зодии винаги избират неподходящият!

Всеки мечтае да избере подходящият партньор

Само че в живота се случва не винаги така, както сме си мечтали. Някои дами трябва да положат доста усилия, за да попаднат на подходящия мъж.

Други, дори и да го правят, все попадат на партньори, които изобщо не им пасват на характера и на темперамента.

И дори да грешат, те отново и отново правят все едни и същи грешки.Ето жените от кои зодии не могат да случат на добър и подходящ мъж.

Една от тези зодии е Скорпион. Представителите на този звезден знак са упорити и щом харесате някой, а той не ви отговаря със същото полагате много старание, за да го спечелите.

И колкото повече се дърпа, толкова повече се нахъсвате, все едно сте обсебени. Опитвате се да го получите на всяка цена, но това често води до отдръпване от негова страна. Или пък попадате не на този, който ви импонира.

Дамите от зодия Стрелец също попадат, често, на неподходящия. Вие сте авантюристи, обичате да пътувате и да откривате нови места и неща.

Затова смятате, че всеки може да бъде покорен, дори и най-непокорният.Именно заради подобно мислене изпадате в такива ситуации и често страдате.

Нежните представителки на зодия Риби също си намират неподходящ мъж.

Те са спокойни, мирни и креативни, но често се изключват от реалността. И виждат нещата само от добрата страна.Постоянно търсят нов приятел и затова често попадат на неподходящия човек.

 

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.