Ретроградният Меркурий засипва 3 зодии със златен период

https://lifezone.bg/zodiyak/retrogradniyat-merkuriy-zasipva-3-zodii-sas-zlaten-period/54947 LifeZone.bg
Ретроградният Меркурий засипва 3 зодии със златен период

Ретроградният Меркурий все пак ще се окаже щастлив

Ходът назад на тази планета, която тръгна от 21 април, ще е щастлив за цели три знака през този сложен период.Меркурий остава в това положение до 14 май, като е в знака на земния Телец.Меркурий, който управлява мисленето и връзките между хората, ще се опитва да опъне нервите и обърка живота, но за три зодии не е така.Той ще се окаже златен период за три зодии.

Едната от тях е зодия Овен. В този смутен период представителите на този огнен знак ще бъдат в състояние повече от превъзходно.През тази зодия се открехват невероятни възможности за кариерно израстване  и оттам на повече средства.Ще осъзнаете също, че в личен план нещата ще се задълбочат, поне това е желанието ви.

Лъвовете винаги са се майтапели с ретроградния Меркурий. Но сега не вие,  а половинката ви ще е на колене. Обвързаните ще имат шанса да им се предложат брак, а пък необвързаните ще срещнат сродната си душа. Както и предложение на работното си място, на което няма как да откажат.А бонусът, който ще получите, ще бъде главозамайващ.

Обратният ход на Меркурий внася ударна доза хармония и в живота на зодия Водолей. Ще срещнете сродната си душа,отговаряща на вашите завишени изисквания. Неочаквано богатство ще се изсипе на главата ви, независимо от повишение в службата или от тотото, но определено финансите ви ще набъбнат значително.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.