Стрелец! Зодията, за която няма прегради

https://lifezone.bg/zodiyak/strelec-zodiyata-za-koyato-nyama-pregradi/118884 LifeZone.bg
Стрелец! Зодията, за която няма прегради

Стрелецът лесно постига целите си

Този знак е енергичен и надарен с харизма.Прям, независим и обзет от житейските си цели е този звезден знак.В същото време същността им е много чувствена, което може да се окаже проблем за половинката му.

Стрелецът е  силна зодия и нищо не може да го спре.Но в същото време крие деликатна природа.Този знак обича и уважава себе си.Стрелецът гасне без внимание и одобрение.

Зодията не толерира потайност и лицемерие, обича истината.Опитва се да е искрен в живота и това му отваря доста житейски врати.Ако ви хване в лъжа, не ще ви прости лесно. Ще ви накара горчиво да съжалявате, ако сте го излъгали.Бъдете искрени с него и така може да разчитате на подкрепата му във всичко.

Остър ум и бързо взимане на решения е неговата вътрешна природа.Но зодията е доста гореща  и пламенна, затова е и толкова палава.Но дори и да е сгрешил, оставете го да се охлади. Тогава ще видите как се променя пред очите ви.

Успокоява се след вълната от емоции.В никакъв случай не поставяйте условия на тази огнена зодия. Стрелецът цени свободата си и с удоволствие нарушава забраните.Колкото по-спокойно реагирате на странностите му и му оставяте място за приключения, толкова по-благоразумен става.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.