Тамара Глоба: Три зодии ще се заринат в пари през май

https://lifezone.bg/zodiyak/tamara-globa-tri-zodii-shte-se-zarinat-v-pari-prez-may/133466 LifeZone.bg
Тамара Глоба: Три зодии ще се заринат в пари през май

Три зодии ще се опаричат през май

Астрологът Тамара Глоба обещава купища пари на три зодии през този пролетен месец.

През май представителите на зодия Близнаци ще се потопят в работа. Колегите им ще им помогнат да спечелят и изработят нов проект, който ще им донесе доста солидни доходи.

Финансовият им успех ще зависи и от идеите, които предлагат. В тази връзка Тамара Глоба дава съвет на Близнаците смело да планират своето бъдеще.

През май пари ще имат  и представителите на зодия Рак.Звездите обещават на този воден знак нови запознанства, уважение от ръководството и печалба.

Финансите на Раците ще се увеличат благодарение на техните лични усилия. Колкото повече и усърдно работят, толкова повече пари ще получават, съветват Тамара Глоба.

Астрологичната прогноза обещава и финансови постъпления за зодия Стрелец. Тях ги очаква успехи в работата.Ще има и трудности, но от зодия Стрелец ще ги преодолеят успешно.

Месецът ще им донесе не само пълни джобове, но и успехи на романтичния фронт. Ще намерят любовта, ще създадат семейство и деца. Всичко това е възможно в края на пролетта, обещава Тамара Глоба.

Източник: zajenata.bg, Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.