Те обичат да казват всичко в очите! Тези зодии са откровени до болка

https://lifezone.bg/zodiyak/te-obichat-da-kazvat-vsichko-v-ochite-tezi-zodii-sa-otkroveni-do-bolka/127766 LifeZone.bg
Те обичат да казват всичко в очите! Тези зодии са откровени до болка

Истината често боли

С тази максима обаче не се съобразяват три звездни знака. Тези зодии са откровени до болка, нямат цедка на устата. Затова може да се нарекат и безцеремонни.

И често предизвикват скандали, без дори да се замислят.

Страстни и честни до болка, представилите на зодия Овен често изказват директно мнението си. Без да се интересуват от последствията.

Ако имате Овен в обкръжението си или вие сте такъв, просто трябва да разберете нрава си, за да се радвате на хармонични взаимоотношения.

Другата зодия, която няма „цедка на устата“, е Близнаци. Въздушният знак е доста бъбрив и обича да комуникира. Но той има склонност да общува без филтри, което често му създава големи проблеми.

Близнаците обичат да са социално ангажирани и често изразяват мислите и чувствата си по твърде спонтанен начин.Близнаците са оживени и въодушевени, но често може да ви „застрелят“ със словесни атаки.

Зодия Лъв също попада в тази категория. Представителите на тази зодия са смели и харизматични. Те са магнетични личности и са известни със своята откровеност.

Те обаче може неволно да изкажат мнението си, без да преценят какво въздействие може да окажат думите им върху събеседника им.Затова прямотата им може да ви хване неподготвен.Честността на Лъвовете обикновено е заради страстта им към живота.

Източник:  iwoman.bg

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.