Те са като древните мъдреци!От тези зодии черпиш знание с шепи

https://lifezone.bg/zodiyak/te-sa-kato-drevnite-madreciot-tezi-zodii-cherpish-znanie-s-shepi/110821 LifeZone.bg
Те са като древните мъдреци!От тези зодии черпиш знание с шепи

Всяка зодия си има плюсовете и минусите

Всеки един знак има силно изразени емоции, друг-лидерски качества, трети устоява на несгоди. Но два знака от зодиака са най-мъдрите сред останалите.От тях може да гребеш знания с пълни шепи.

Първата е зодия Водолей. Рационални, интелигентни, независими. Те не дават много израз на емоционалните си състояния. Но са много независими и не позволяват някой друг да взима решения вместо тях. Винаги може да разчитате на тях и никога няма да ви провалят.Тихи и скромни отвътре, този въздушен знак кипи от енергия отвътре. Вътрешното им око гледа далеч в бъдещето и е изчислило  вариантите, затова бърка рядко.

Зодията е страшно креативна, затова винаги работи за нови идеи. Водолеите са мислители, философи и хуманисти, правят човечеството с една йота по-добро.

Другата мъдра зодия е Везни. Тя е позната като една от най-нерешителните зодии, но едновременно с това и една от най-мъдрите. Везните са рационални, мили, нежни и общителни. Обичат да общуват. Мъдри са отвъд годините си и имат силно развито чувство за справедливост.

Родените под този знак са страшно проницателни. Те виждат през събеседника и разбират дали той ги мами или е честен с тях. Дадат ли съвет на някого, то той ще е честен и правилен.  

За двата знака може да се каже, че притежават истинска мъдрост.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.