Те са кралици, но на драмата! Тези зодии са готови за Бродуей

https://lifezone.bg/zodiyak/te-sa-kralici-no-na-dramata-tezi-zodii-sa-gotovi-za-broduey/139908 LifeZone.bg
Те са кралици, но на драмата! Тези зодии са готови за Бродуей

Драмата придава цвят на живота

Само че всичко, което е в повече, може да доведе до неприятни ситуации. Някои зодии умеят да правят сцени, достойни за Бродуей. А прекаленото им вдаване в ролите ни кара да питаме, защо пропиляват таланта си тези три зодии.

Кралица на драмата са от зодия Лъв. Слънчевият знак е роден за главна роля  и обича прожекторите, и възхищението да са насочени към него.

Харизматичните Лъвове обичат да драматизират ситуацията. Често ежедневни ситуации превръщат в грандиозни представления, които често опъват нервите.

Чувстват ли се недооценени или не им се обръща внимание, Лъвовете могат да сътворят грандиозни драми.

Интензивни емоции към живота, с това са известни представителите на зодия Скорпион. Изживяват чувствата си много силно и не се притесняват да се гмурнат в дълбочината на емоциите си.

Особено чувствителни са, ако се отнася за любов или предателство.

Почувстват ли се наранени, те могат да изпитат ярост или желание за мъст.Драмата при тях идва от желанието им да контролират ситуацията.

Импулсивни и пламенни са от зодия Овен. Те обичат да се състезават, реагират бързо и импулсивно, и често изпадат в драматични моменти.

Овните имат силно желание да водят и да поемат контрол, смели са, но това понякога ги води до неприятни моменти, ако властта им се оспори.

Нуждата им от вълнение може да доведе до драма, за да поддържат интереса към себе си.И когато не стане на тяхното се превръщат в актьори, достойни за „Оскар“.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.