Те са на светлинни години далеч от романтиката! Тези три зодии са най-големите сухари

https://lifezone.bg/zodiyak/te-sa-na-svetlinni-godini-dalech-ot-romantikata-tezi-tri-zodii-sa-nay-golemite-suhari/140130 LifeZone.bg
Те са на светлинни години далеч от романтиката! Тези три зодии са най-големите сухари

За тях романтиката е чужда дума

Те са толкова далеч от нея, колкото от тук до Луната.

Няма по-прагматична зодия от Козирога. За тях романтичните жестове се безкрайно чужди.

За тази зодия романтична вечеря на свещи е лигаво понятие, сладникавите романтични жестове смятат за излишно представление, без което любовта може да мине спокойно.

Те няма да ви подаряват подаръци, опаковани в огромни панделки или други аксесоари, за тях има други неща, с които да покажеш любовта си.

За Козирозите романтиката е излишни жестове и има други неща, по които да покажат любовта си към човека до тях.

Страстният и огнен Овен също не обича романтиката. В подобна обстановка се чувства неловко, а  и не умее да я създава.

Романтичните жестове смятат за скучни и преднамерени, излишна показност, които не доказват истинската любов.За Овенът романтичните жестове са изтъркани и биха ги направили, само ако половинката им желае.

За него те са скучна изява на любовта към партньора им. Импулсивни, запомнящи се мигове, които са по-скоро неочаквани, са израз на любовта към човека до тях.

И за прагматичните Деви романтиката е чужда. Смятат романтичните жестове за показност, скучни им са и за тях връзката им няма необходимост от тях.

За да ви докажат, че ви обичат, по-скоро ще изчистят всичко, ще ви купят подарък, от който имате нужда, отколкото да спретнат вечеря на свещи или да поръсят розови листенца на леглото.

Източник:  Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.