Те са най-самовлюбените зодии! Смятат, че светът им дължи всичко

https://lifezone.bg/zodiyak/te-sa-nay-samovlyubenite-zodii-smyatat-che-svetat-im-dalzhi-vsichko/144747 LifeZone.bg
Те са най-самовлюбените зодии! Смятат, че светът им дължи всичко

Тези три зодии са най-самовлюбените

Лъвовете не могат да съществуват без възхищението на околните.Страстни, уверени и магнетични, тази царствена зодия се смята за уникална.

За Лъвовете признанието е като въздуха, без който не могат. И отстояват това, което смятат, че им принадлежи по право.

Те очакват да бъдат засипани с комплименти и внимание от половинката си. Но те не се само нарциси,  а великодушни и добродушни.

Винаги са готови да се раздадат за тези, които са достойни за обкръжението им. Ако Лъвът не получи вниманието и възхищението, може да стане мрачен, взискателен и  дори тираничен.

Докато Лъвът се наслаждава на нарцисизма си, при Скорпиона той може да го смаже.Тяхното желание за контрол и дълбоки емоции може да предизвика вътрешни конфликти и дори да причини саморазрушение.

Те могат да впрегнат вътрешната си сила и страст, за да постигнат съвършенство.Скорпионите разбират човешките емоции  и могат да бъдат много мотивирани и успешни,когато насочат енергията си в правилната посока.

Сред самовлюбените зодии попада и Водолея. Тази зодия е най- уникалната и проявява нарцисизма си по оригинален начин.

Тези интелектуалци се стремят да се изявят по оригинален начин.Запалени са по силно абстрактни концепции и идеи, като желанието да са уникални и необичайни им дава чувство за превъзходство.

Водолеите имат желание да бъдат признати за уникалните си възгледи и постижения, като отстрани може да изглежда като безразличие или изолация от външния свят.Или като липса на топлина и грижа за околните, но това е само привидно.

  Източник: Crimesbg.com

1 Коментара

📍 You have 1 message № 461. Go > https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=94f4a6b28ff4542553af72247c972cde& 📍

1 day before

rw3zia

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.