Те са отявлени доминанти! Любимото им занимание е да властват

https://lifezone.bg/zodiyak/te-sa-otyavleni-dominanti-lyubimoto-im-zanimanie-e-da-vlastvat/128551 LifeZone.bg
Те са отявлени доминанти! Любимото им занимание е да властват

Сред космическите енергии тези зодии изпъкват ярко

Защото обичат да властват и са доста доминантни.

Разбира се, първи в този списък е зодия Овен. Този огнен знак е динамичен и инициативен. Овните са родени лидери, уверени са и това ги тласка напред.

Те обичат предизвикателствата, както и да побеждават. Тази зодия доминира, защото без страх преследва целите си и то докрай.

Другият доминант сред знаците в зодиака е зодия Лъв.Царствена и харизматична, тяхното предназначение е да управляват.

Те имат доминиращо присъствие, магнетичен чар, ентусиазирани са и превличат като с магнит останалите хора. Лъвът обича да е под светлината на прожекторите и са безспорни лидери.

Те умеят да вдъхновяват и да водят с усет там, където желаят.

Мистериозни и интензивни като хора са Скорпионите. Те обичат и привличат вниманието. Решителни са и се движат винаги така, че да преследват целите си.

Те господстват с микс от страст,устойчивост, непоколебима отдаденост на своите цели и решения.

Другата доминираща зодия безспорно е Козирогът. Те имат дисциплинирана и амбициозна природа.Това се дължи на планетата, която ги управлява и това е Сатурн.

Те имат стратегически подход към живота. Този земен знак прецизно планират и безстрашно преследват успеха, отдават му се изцяло. Те се изкачват по кариерната стълбица с решителност, като печелят уважение и авторитет по пътя си.

Източник: .iwoman.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.