Те ще се спънат и на прав път! Те са най-непохватните зодии

https://lifezone.bg/zodiyak/te-shte-se-spanat-i-na-prav-pat-te-sa-nay-nepohvatnite-zodii/126363 LifeZone.bg
Те ще се спънат и на прав път! Те са най-непохватните зодии

Те са петте най-непохватни зодии в зодиака

Овен попада в тази категория. Именно защото са динамични и импулсивни, Овните често действат необмислено. Непохватността на зодията се изразява не само в действия, но и в думи. Докато осъзнаят, че трябва да се въздържат, те вече са развалили всичко.

Другата непохватна зодия е Риби. Водната зодия живее в свой собствен свят.Трудно обръщат внимание на околната среда. Докато летят в облаците, те често се спъват в краката си. Те са едни от най-забравящите зодии в целия зодиак.

Чувствителен и грижовен, зодия Рак е чудесен спътник. Но когато действа под въздействието на емоции и импулси, може да стане доста непохватен. Разсеяната тромавост на Раците се проявява и когато не са в цветущо настроение.

Зодия Везни се възприемат като балансьори. Но тази зодия попада сред най-разсеяните знаци , опитвайки се да направи правилно нещата, без да знае каква в момента е заобикалящата го среда.Силната нерешителност на този въздушен знак е  причината също за тяхната непохватност.Везните много се колебаят в действията си.

Водолеите също живеят в свой малък свят.Разсеяното им мислене се дължи на това, че мислят глобално за света и за нещата. Водолеите се гордеят със своята независима и ексцентрична природа, но понякога връзката им с реалността провокира тяхната непохватност.

Източник: Вести.бг

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.