Тези две зодии мъжете никога не забравят!

https://lifezone.bg/zodiyak/tezi-dve-zodii-mazhete-nikoga-ne-zabravyat/122103 LifeZone.bg
Тези две зодии мъжете никога не забравят!

В живота си се срещаме с различни хора

Те идват и си отиват, някои се задържат по-дълго време. Но има някои от тях, които остават при нас завинаги, каквото и да се случи. Има две зодии от зодиака, които мъжете трудно забравят. Жените от тези два знака са буквално неотразими.

Едната от тях е зодия Близнаци. Жените от тази зодия дълго време тормозят съзнанието на мъжа, ако реши да си отиде. И дълго няма да намерите празнина, с която да я запълните. Жените са много красиви и се поддържат, дори да са си в къщи.Те привличат силния пол със своята самостоятелност. И знаят, че каквото и да се случи, може да се справят и сами.

Дръзки са и имат своя ход. Точно когато си мислиш, че вече си завладял сърцето им, те се отдръпват и ти обръщат гръб. Те лесно не подаряват сърцето си. Жените от зодия Близнаци са много интелигентни и знаят какво искат от живота. Способни са да дарят много на мъжа до себе си и затова те не могат да бъдат забравени.

Другата незабравима за мъжете зодия е Дева. Жените от този звезден знак са с труден характер и това е истинско предизвикателство за ловците-мъже.Тези жени са с твърди позиции и никога не биха ги нарушили.

Те са нежни и всеотдайни, и обичат с цялото си сърце.Девите нямат домакински наклонности, а са приключенци, което много се харесва на мъжете.Обичат да експериментират с всичко и мъжът до тях никога не скучае.След като си тръгнат, трудно ще ги замените с друга.

Източник: bg-astrology.net

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.