Тези три зодии никога не прощават! Каквото и да се случи

https://lifezone.bg/zodiyak/tezi-tri-zodii-nikoga-ne-proshtavat-kakvoto-i-da-se-sluchi/53266 LifeZone.bg
Тези три зодии никога не прощават! Каквото и да се случи

Прошката е силно качество

Но не всеки може да даде или да получи прошка. Има хора, които през живота си никога не са го правили. Те не могат да простят. Три зодии от зодиака не познават прошката. Астролозите препоръчват с тях да сте винаги нащрек. Защото щом ги нараните, те ще ви отвърнат с омраза и ще ви мъстят.

Представителите на зодия Близнаци не само мразят враговете си. Те са болезнено ревниви и също са крайни, ако някой ги предаде или мине на противниковата страна. Правят всичко възможно, за да елиминират този, който се навърта около любимия им човек. На пръв поглед изглеждат мили, невинни и с големи сърца. Но някой обиди ли ги, да чака отмъщение.

Девата е другата отмъстителна зодия. Открито има желание на нокаутира врага си, търси и поддръжници. И все пак, ако иска да отмъсти на свой познат, значи трябва много да е ядосана.

Девата се защитава, но не от близките си, тях тя ги поставя на високо. Но ядоса ли се, гневът й не знае граници. И ако не си отмъсти, просто няма да си намери място, твърдят експертите.

Изключително отмъстителни са представителите и на зодия Козирог.Тази зодия следва своя план на отмъщение и не знае що е това прошка. Не толерира предателства, нито в любовта, нито в приятелството.

Тази зодия дори е способна да направи жертви, но да доведе отмъстителния си план докрай. Ако смятате да прекратите връзка с Козирог, действайте разумно и много внимателно. Но нараните ли го, очаквайте отмъщение.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.