Тези зодии обичат много силно! Но ако ги предадеш, да не си им насреща

https://lifezone.bg/zodiyak/tezi-zodii-obichat-mnogo-silno-no-ako-gi-predadesh-da-ne-si-im-nasreshta/138875 LifeZone.bg
Тези зодии обичат много силно! Но ако ги предадеш, да не си им насреща

Тези две зодии обичат страстно и показват любовта си

Но нараниш ли ги, стават като цунами, да не си насреща им.

Телецът е  управляван от планетата Венера. Умее да доставя спокойствие и оказва мирно влияние на най-близките и любимите си хора.

Може да разчитате, че винаги ще е до вас. Телците умеят да обичат силно, страстно и имат най-любящите, и меки сърца. Вие сте приоритет за него, те са нежни романтици и много чувствени, топли. Но предадете ли доверието им, трудно прощават.

Лоялността е важна за тях, затова предателството и нечестността Телците не прощават.

Много горещи, любещи и лоялни са и от зодия Лъв.Щедрите им сърца се грижат за хората, които обичат. Те са отдадени приятели и любовници.

Умеят да показват дълбочината на чувствата си и да ви дарят със светлина. За тях, ако ви обичат, вие сте слънцето.Никой няма да ви обсипе с толкова възхищение, колкото Лъва.

Колкото и меки, и топли да са с тези, които са завладели сърцето им, толкова бързо може да ви свалят от пиедестала, ако предадете любовта им.

Защото гордостта  и егото им са по-големи от сърцето. Когато им изневерите, не просто ги предавате, а ги унижавате и им причинявате огромна сърдечна болка. Това не само ги натъжава, ами разпалва и яростта им.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.