Тези зодии притежават дарбата да лекуват

https://lifezone.bg/zodiyak/tezi-zodii-pritezhavat-darbata-da-lekuvat/143422 LifeZone.bg
Тези зодии притежават дарбата да лекуват

Тези три зодии са лечители, притежават тази огромна и невероятна дарба

Страданието е част от живота на хората. Независимо дали болката е психическа или физическа, или духовна.

А лечителите са сред най-уважаваните личности във всички култури и времена. Тези три зодии притежават естествената дарба да лекуват.

Представителите на зодия Рак са най-естествените лечители. Управлявани от Луната, тези хора са интуитивни и майчински настроени.

Те са домошари, не са авантюристи. Раците се раздават максимално  и създават комфортен дом. Който прилича отчасти на  убежище и отчасти на лечебно заведение.

 Управлявани от Нептун, Рибите са между физическия и метафизичния свят. Емпатични и интуитивни, представителите на тази зодия могат да разберат кога не сте добре, без да го изричате на глас.

Те действат нежно и успокояващо, като ви карат да се чувствате комфортно и дори да споделяте най-скритите си тайни. И да ги запазят. Могат да ви лекуват дори без да сте изговорили какво ви боли или тежи.

Заземената и стабилна Дева също притежава лечителски дарби. Девите ги управлява Меркурий и те са магьосници на комуникациите.

Те знаят точно какво да кажат, в точното време, с което да излекуват душата ви. От Девата ще чуете насърчителната дума, която е казана с усмивка и много топлина.

Тази земна зодия може да повдигне настроението ви точно, когато ви е мрачно и тъжно.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.