Тези зодии са добри вълшебници: В тях вирее светлината!

https://lifezone.bg/zodiyak/tezi-zodii-sa-dobri-valshebnici-v-tyah-viree-svetlinata/113984 LifeZone.bg
Тези зодии са добри вълшебници: В тях вирее светлината!

Магията може да е черна или бяла

Всичко зависи от това как я използва човека, който владее вълшебствата. Има три знака от зодиака, които могат да се нарекат добри вълшебници. Спецовете казват, че в тези зодии е „родена светлината“. Ето кои са те:

Това са хората от зодия Овен. Те не са от най-търпеливите, но пък това компенсират с упоритост и находчивост. Но са и много податливи на емоции. И предадат ли им са, не се знае какво може да сътворят. Сред зодиите Овните са с най-силната енергия. И може да бъдат наречени добри вълшебници. Защото може да пристигнат в точния момент и да ви подкрепят както с думи, така и с дела.

Дори без да знаят , идеално споделят енергията с другите.Премахват и негативите, просто като ги изгарят с енергията си.

Друг добър маг е зодия Рак. При тази зодия нещата не са прости. Много от тях имат дарба за магия и интерес към нея. Но при тази зодия е важно за какво я използва, затова при тях е като нож с две остриета.Те разбират чувствата на останалите. Малко им трябва ,за да ги подкрепят и също толкова, за да им нареди. Но обичат да използват дара си за зло.

Повече от всичко останали зодии Близнаците са надарени с мистика.Не им представлява трудности, за да премахнат магията, сътворена от някой друг. Но рядко причиняват проклятия и вредят на другите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.