Тези зодии са пълна противоположност, но си пасват като „ръкавица“

https://lifezone.bg/zodiyak/tezi-zodii-sa-palna-protivopolozhnost-no-si-pasvat-kato-rakavica/124191 LifeZone.bg
Тези зодии са пълна противоположност, но си пасват като „ръкавица“

Има хора, които са пълна противоположност

Но едновременно с това напълно си пасват, все едно са „ръка в ръкавица“. Ето кои зодии са като нощта и деня, но са напълно съвместими.

Съюзът между Лъва и Рибите е изненадващ. Лъвът е самоуверен и е нарцис. Той няма нужда от постоянен човек до себе си, но понякога това се променя.

Рибите са слаби, неуверени, имат нужда в живота си да се грижат за някого.Слабата им воля им позволява на човек да ги контролира и да ги манипулира.

В известна степен между двете зодии има известно сходство, колкото и да е изненадващо. И ако намерят път към себе си, може да създадат съюз.

Рак и Дева са другите зодии, на пръв поглед несъвместими. Ракът е като лепка, става ли въпрос за любов.Той е обсебващ, има нужда да е постоянно с партньора си, да им е под контрол.

Най-малкият сигнал, че нещо не е наред с връзката им ги вади извън релси. Девата има нужда от лично пространство и доверчив партньор.Различията в характерите им води до много караници. Но преодолеят ли ги, правят страхотен тандем.

Другата невъзможна двойка са зодиите Везни и Скорпион. Скорпионът има труден характер, лесно губи контрол  и е целия емоции.

Не са много търпеливи. Не харесват хора, които се колебаят и трудно взимат решения, каквито са Везните.Те пък изпадат в ужас, ако трябва да направят труден избмор.Дори са способни да блокират.Но Скорпионът може да им окаже подкрепа, което е ключа към връзката им.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.