Тези зодии се влюбват в лицето, а не в сърцето! (Ето кои са те)

https://lifezone.bg/zodiyak/tezi-zodii-se-vlyubvat-v-liceto-a-ne-v-sarceto-eto-koi-sa-te/131272 LifeZone.bg
Тези зодии се влюбват в лицето, а не в сърцето! (Ето кои са те)

Има хора, за които по-важен е  външния вид

Тях не ги интересува сърцето, на първо място те поставят как изглежда човека. Ето кои зодии се влюбват в лицето, а не в качествата му на човек.

Скорпионите са чувствени, за тях с@кса е много важен в любовта. Те търсят партньори почти с идеални тела, в които да се влюбят. Любовта идва на доста по-късен етап при тях.

Овните търсят постоянно привлекателни партньори. Те много лесно се отегчават в любовните отношения. Овните винаги са в центъра на вниманието, защото имат силно сексуално желание. И често поставят креватните удоволствия пред любовта. Овните са интензивни любовница, но не са много сантиментални или привързани.

Във външният вид се влюбват и представителите на зодия Стрелец. Те са авантюристи и затова не са моногамни.Те също поставят секса пред любовта  и лесно си играят с чувствата на другите. Винаги са готови да съблазняват и искат привлекателни партньори за лично удоволствие.

Зодия Телец също се отличава със сексуални фантазии и затова искат красив партньор до себе си. Предпочитат да реализират фантазиите си, вместо да придават романтична нотка на любовта си. Винаги са в настроение да опитват нови неща в кревата.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.