В сезона на зодия Лъв сме: Какви са чертите на този горделив знак?

https://lifezone.bg/zodiyak/v-sezona-na-zodiya-lav-sme-kakvi-sa-chertite-na-tozi-gordeliv-znak/113693 LifeZone.bg
В сезона на зодия Лъв сме: Какви са чертите на този горделив знак?

Представителите на зодия Лъв са самоуверени, амбициозни и много креативни. Този знак е може би най-доминиращият.

Лъвовете изпитват състрадание към другите и са доста общителни.

Но понякога Лъвът има нужда да е сам, за да презареди.Социален е и има истински приятели.

Каквото има да казват, го правят директно, в очите, което не се харесва често.Когато е начело на екипа, той няма как да няма успехи.

Лъвът прави така, че хората около него да са винаги защитени.Защото другото му име е лоялност.Отличават се със силна воля и решителност и довеждат целите си докрай.

Но опитате ли се да се възползвате от добротата му, без колебание ще покажат гневната си страна.

Мъжът Лъв е впечатляващ и внушителен с външността си.Обича да е център на вниманието и е роден лидер.Амбициозен и уверен, той си поставя  и се стреми към високи цели в живота си.

Има голямо сърце и е щедър.Много е страстен и изразява открито емоциите си.Влюбчив е и и се грижи за половинката си.Жената до него трябва да умее да му се възхищава и да подкрепя идеите, и стремежите му.

Силна, независима и уверена  е Лъвицата.Впечатлява с харизма и решителност.Горда и достойна е, обича да е в центъра на вниманието.

В любовните връзки проявява нежност и страст.Нуждаят се от внимание и признание, обичат да се гиздят.Съвместими са с Овен и Стрелец, имат химия с Везни и Близнаци. Трудни връзки имат с Водолей и Скорпион.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.