Ванга: Три зодии са орисани от съдбата с късмет и много щастие

https://lifezone.bg/zodiyak/vanga-tri-zodii-sa-orisani-ot-sadbata-s-kasmet-i-mnogo-shtastie/119420 LifeZone.bg
Ванга: Три зодии са орисани от съдбата с късмет и много щастие

Ванга предсказала щастие и много късмет на три зодии

Петрачката врачка твърдяла, че тези три зодии са галеници на съдбата и тях винаги ги следват щастието, късмета и дългия живот.

Сред първата зодия, посочена от Ванга за късметлийска, е зодия Овен. Този огнен знак често гледа към великото в своите мечти.Въпреки това не се потапя във фантазии и илюзии. Овните се предвижват към целите си, като умело избягват рисковете и опасностите.Те обръщат специално внимание и на здравето си.Те си осигуряват дълъг и щастлив живот, благодарение на дисциплината, себелюбието си и други положителни качества.

Девите са другите житейски галеници. Те умеят да планират добре нещата, притежават и доза пресметливост. Умеят да създават свой собствен график, в който са концентрирани всички важни неща.

Тази зодия може да има всичко, което поиска. И това е добро образование,сплотено семейство, доходна и любима работа, както и щастливи старини.

Галеници на съдбата са и представителите на зодия Везни. Тях още от раждането им ги пази ангел-хранител. Те с лекота осъществяват всичките си желания, дори и най-смелите и дръзките.И в най-трудните ситуации намират подкрепа,а съдбата ги дарява с дълъг и комфортен живот.А с постигането на стабилно и силно семейство зодия Везни намира духовен мир и щастие в живота си, твърдяла бг феномен.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.