Винаги ще ви преметнат! Бъдете нащрек с тези 3 зодии

https://lifezone.bg/zodiyak/vinagi-shte-vi-premetnat-badete-nashtrek-s-tezi-3-zodii/132059 LifeZone.bg
Винаги ще ви преметнат! Бъдете нащрек с тези 3 зодии

Винаги бъдете нащрек с тези три зодии

Не се доверявайте на тези три зодиакални знаци. Те винаги ще ви преметнат, ще ви излъжат, за да постигнат целите си. Ето кои са тези измамни знаци от зодиака.

Представителите на зодия Близнаци притежават харизма, те са много чаровни и общителни. Те много често си менят мнението, забравят за обещанията си и затова не може да се разчита на тях. Те се отмятат от думите си и винаги могат да излезнат от всяка заплетена ситуация.

Те са непостоянни, не са непредвидими, нерешителни са и не държат на думата си.

Зодия Везни са дипломатични. Държат на спокойствието, хармонията във връзките и в отношенията. Не могат да спорят, мразят скандалите и кавгите, искат винаги да цари разбирателство. За да има мир и да успокоят другите са склонни да дават празни обещания.

Не може да се разчита и на зодия Стрелец. Родените под този знак обичат приключенията, обичат да се забавляват, да се веселят, да купонясват. Но това ги прави често безотговорни и безгрижни. Не са внимателни и мислят повече за себе си. Зодия Стрелец обичат забавленията, свободолюбиви са, обичат тръпката, предизвикателството и забавленията.

Източник: Марица, Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.