Водолеите са прекрасни!Но добре е да знаете скритите им черти

https://lifezone.bg/zodiyak/vodoleite-sa-prekrasnino-dobre-e-da-znaete-skritite-im-cherti/128080 LifeZone.bg
Водолеите са прекрасни!Но добре е да знаете скритите им черти

Водолеите правят света едно по-добро място за живеене

Те са прекрасни, но имат и своите скрити черти на характера. Които не винаги са прекрасни. Хората, родени под този въздушен знак притежават специална енергия, но с тях трябва да внимавате.Те не се сърдят, само ако не ги ядосвате. Ангели са, стига да не събудите дявола с тях.

Водолеят обича хора, които оправят усмивката му. Обикновените хора, без корист и лицемерие.

Тази зодия изобщо не се интересува какво мислят хората за нея.Ако иска да си каже мнението, да застане очи в очи с Водолея. Но да не се обижда, ако Водолея му отговори.

Колкото лъжи, подлости, лицемерие и гадости да има в този свят, Водолея е романтик и вярва в доброто.

Във всеки Водолей живеят двама човека-единият е мил, усмихнат, добър ,разбиращ, другият се появява, когато обидят първия. И срещата не ще е от приятните.

Водолеите се страхуват да не загубят човека, когото обичат. И се чудят понякога, дали има човек, който се бои да не загуби тях.

Водолеите не вдигат скандали, това го правят хора, които не са прави. А Водолеят винаги е прав.Какво искат Водолеите? Искат всичко да става така, както те искат.

Ако искате нормални отношения с Водолея, не го лъжете! Надушва лъжата, както акулата кръвта.

Не се опитвайте да ядосате Водолей! Отдавна имат имунитет срещу недоброжелателите.

Източник: svobodnazona.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.