Връхлита ни коридор от затъмнения: Какво да очакваме?

https://lifezone.bg/zodiyak/vrahlita-ni-koridor-ot-zatamneniya-kakvo-da-ochakvame/118614 LifeZone.bg
Връхлита ни коридор от затъмнения: Какво да очакваме?

Над нас вече се простира така наречения Коридор на затъмненията

Той започна на 14-ти октомври и ще сме в него почти до края на този месец.

Този период се определя като изключително кармичен и е много важен от астрологична гледна точка.

Коридорът на затъмнението протича между две затъмнения-между слънчевото и лунното.

Астролозите предупреждават, че ни очакват промени и всеки ще ги почувства. Те обаче винаги действат в наша полза, независимо дали виждаме веднага положителния ефект или не.Зодиите Рак, Везни и Стрелец ще почувстват най-голямо щастие при предстоящото слънчево затъмнение. Те ще преминат през всички възможни изпитания.

Вълна от най-разнообразни събития ще затрупат представителите на Риби, Близнаци и Дева.Те ще бъдат изложени на емоциите от всякакъв калибър, но ще излезнат по-силни от трудностите.

Телец, Козирог и Овен ще са в крайните ъгълчета на тайфуна от събития. Тези три знака няма да са пряко изложени на стихиите. Но е добре, вместо да стоят по ъглите, в периферията, да се опитат да извлекат максимална полза от ситуацията.

Водолей, Лъв и Скорпион ще са в труден период. Но да не се отчайват, след всяка буря идва слънце!Важното е да не се поддават на негативните мисли и да контролират емоциите си.Всичко се нарежда, само трябва търпение и вяра.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.