Времето работи за тях: Жените от тези зодии стават все по-красиви с годините!

https://lifezone.bg/zodiyak/vremeto-raboti-za-tyah-zhenite-ot-tezi-zodii-stavat-vse-po-krasivi-s-godinite/125866 LifeZone.bg
Времето работи за тях: Жените от тези зодии стават все по-красиви с годините!

Времето работи в тяхна полза

С годините жените от тези четири зодии стават все по-красиви

Жените от зодия Телец остаряват като червено вино в качествени дъбови бъчви. Те остаряват с грация и тяхната земна природа ги прави още по-грациозни и елегантни.

Физическата привлекателност на Телеца се задълбочава с годините и стават като бутилка отлежало, качествено вино.

Подобно на изискано шампанско, което става все по-добро с годините, остаряват и дамите от зодия Лъв. Лъвиците са магнетични и царствени.

С годините дамите от тази огнена зодия излъчват вечната привлекателност,като на отлежало пиво. Те стават все по-уверени с годините, вътрешният им огън става все по-ярък с напредване на възрастта.

Жените от зодия Везни са като симфония от вкусове. Тези дами стават все по-изтънени и хармонични във времето.

Естественият им чар и дипломатични отношения се превръщат във все по-полирани с времето.Те притежават умения да се ориентират в сложните човешки взаимоотношения.

Дисциплинираните и надарена с търпелива природа Козирози  остаряват с чар.С годините тази земна зодия се превръща в хранилище на знания  и опит.

С напредване на възрастта дамите Козирози блестят още по-ярко и остаряват с достойнство и магнетизъм.

Източник: iwoman.bg

 

1 Коментара

Maxxx

преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.