Взривоопасно е! Не търсете партньори от вашите зодии

https://lifezone.bg/zodiyak/vzrivoopasno-e-ne-tarsete-partnyori-ot-vashite-zodii/144312 LifeZone.bg
Взривоопасно е! Не търсете партньори от вашите зодии

Има зодии, които не могат да имат партньори от същата зодия

Защото това ще доведе до катастрофа в романтичната им съвместимост.

Когато двама Овни се събират, те ще водят безкрайни битки и разногласия. Ентусиазирани, енергични и романтични, две Овни лесно ще са привлечени един към друг.

Те може да имат експлозивна физическа връзка, но и избухливи темпераменти. Любовта им обаче ще се огъне под постоянните им избухливи характери.  

Сложни, многостранни личности са Близнаците, с две лица. Ако намерят човек от тяхната зодия ще цари хаос, объркване и усложнения в живота им. А и защо да се прибавят още две лица? Така че е по-добре да си търсят гадже от различна зодия.

Лъвовете не бива да имат половинка от своята зодия също. Лъвовете са темпераментни,романтични, щедри, любещи. Обичат да са звезди във всичко, включително и във връзките си.Защото и двамата ще се състезават под звездите на прожекторите.

Те ще искат да са лидери, да привличат внимание към себе си, да получават постоянни похвали.Лъвовете се нуждаят от човек до себе си, който ще ги обсипе с комплименти и ще го величае. Разногласията между два Лъва ще са безкрайни.

Везните са романтични, флиртуващи, нерешителни и угаждащи на хората. Две Везни ще са рецепта за катастрофа.Трябва им партньор да ги приземява и да слага граници, който и да казва „не“ на хората.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.