За тези три зодии луксът е на първо място, а не любовта!

https://lifezone.bg/zodiyak/za-tezi-tri-zodii-luksat-e-na-parvo-myasto-a-ne-lyubovta/126754 LifeZone.bg
За тези три зодии луксът е на първо място,  а не любовта!

Тези зодии не поставят на първо място любовта

За тях преди всичко е важен лукса. Луксозни ресторанти, почивка на екзотични места, мода от висок клас. Те ценят парите и богатството.

Представителите на зодия Лъв са лидери и обичат по-фините неща. Те обичат вниманието и да са все под прожекторите.

Тяхната планета е Слънцето, заради което обожават да са третирани като кралски особи. Те процъфтяват в среда, която отразява тяхната царствена природа. Обичат изисканите партита, както и среща с високопоставени личности.

Телците също обичат лъскавите неща, парите и луксозните удоволствия в живота.Тяхната планета е Венера, на лукса и на любовта.

Представителите на тази земна зодия харесват гурме кухнята, обожават луксозни неща и пищна обстановка. Те са влюбени в разкоша, както и в комфорта. Не се задоволяват с по-малко, нито в храната, нито в живота.

Везните са естетът в зодиака. Тази въздушна зодия също е управлявана от планетата Венера. Те са ценители на красотата и на елегантността.

Тези социални пеперуди са привлечени от изисканите аспекти в живота. Те харесват да се наслаждават на компанията в изискана и изтънчена обстановка. Везните също имат влечение към луксозния живот,ценители са на красивото и на пищното.

Източник: Crimesbg.com

1 Коментара

extra

преди 3 месеца

Чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри секса ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя:---- https://do.my/biox

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.