За тези зодии самотата не е мъчение!Обичат я

https://lifezone.bg/zodiyak/za-tezi-zodii-samotata-ne-e-machenieobichat-ya/53546 LifeZone.bg
За тези зодии самотата не е мъчение!Обичат я

За мнозина самотата е мъка

Заради това да не бъдат сами и самотни, много хора правят различни безумия. Дори търпят някой, само и само да не се чувстват самотни. Само че има зодии, за които самотата е рай. Те дори обичат да са сами със себе си.

Такъв знак са мистичните Риби. Те нямат против да създадат семейство и да имат деца. Само че обичат да се потапят в света на фантазиите и мечтите. Те с неохота се връщат в реалността. Обичат да са сами със себе си, когато ги връхлитат интересни мисли. Близките трябва да знаят за тази тяхна странност и да ги оставят отвреме-навреме сами със себе си. За да мечтаят и да са щастливи.

Представителите на зодия Телец са приятелски настроени и общителни. Но само на пръв поглед. Готови са да споделят личните си победи с приятели. Но често предпочитат самотния живот. Доверяват се само на себе си и не търсят помощ от никого. Страхуват се да се привържат към някого и после да го загубят. За тази зодия това е равносилно на свършека на света.

Колкото и странно да е, водолеят също спада към тези, обичащи самотата. Тази зодия често е душата на компанията. Но се чувстват комфортно и сами. Така не им се налага да се съобразяват с някой и да не изпълняват обещанията. Но често Водолеите сами не знаят какво искат. И да мързелуват в дома си и едновременно с това да гледат любимите си сериали или пък да обикалят всички нощни заведения, и да не се прибират цяла нощ.Много малко хора може да издържат това тяхно поведение.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.