Защо жените от зодия Козирог са така привлекателни?

https://lifezone.bg/zodiyak/zashto-zhenite-ot-zodiya-kozirog-sa-taka-privlekatelni/120420 LifeZone.bg
Защо жените от зодия Козирог са така привлекателни?

В жената от зодия Козирог има огън, но скрит

Ето защо мъжете са привлечени от тези дами, привидно мълчаливи и дистанцирани.

Тази дама от звездния знак умее да прикрива добре чувствата си. Но под тази спокойна маска се крие експлозия от чувства. Фатална жена прозира под привидно добродетелния образ.

На момичетата Козирог може да разчитате. Те са добри приятелки и верни съпруги.Мъжете отлично разбират, че те са отлични за семейство и с тях няма да се опарите.

Жената Козирог живее в свой собствен свят. Тя не е първата, която осъществява контакт. Тя го прави,  а после буквално бяга в гъсталака.В такава жена мъжете виждат недостижима цел и веднага превключват на ловеца в тях.Искат да я настигнат, завладеят и завлекат в пещерата.

Представителите на зодия Козирог рядко са бъбриви. Те са мълчаливи и страхотни слушатели. Любимците на Сатурн дори свободното си време посвещава на любимия си мъж.

Дамите от тази зодия ще спечелите трудно. Те не се ласкаят от голословни комплименти, нито от дарове. Красивите речи и големите думи също не са за тях. Просто по тези шаблонни начини не можеш да ги свалиш  и вкараш в кревата.За някои жените Козирог ще се сторят скучни, за други-ледени кралици. Само истинските мъже ще видят в тях фаталната жена с огнена страст.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.