Жените от тези 3 зодии просто „отвяват“ главите на мъжете!

https://lifezone.bg/zodiyak/zhenite-ot-tezi-3-zodii-prosto-otvyavat-glavite-na-mazhete/131750 LifeZone.bg
Жените от тези 3 зодии просто „отвяват“ главите на мъжете!

Жените от тези три зодии са неустоими и магнетични

Тези дами буквално „отвяват“ главите на мъжете и те не могат да им устоят. Те са надарени с харизма, интелект  и подход. И просто умеят да омагьосат мъжете само с поглед.

Жените от зодия Водолей са невероятно „омайни“. Представителките на този въздушен знак не могат да не са забелязани. И да не предизвикват възхищение. Жените Водолей излъчват вътрешна светлина, която няма как да не се забележи. Тези жени са чувствени и мъжете умират да ги докосват.

С момичешки чар са надарени жените от зодия Риби. Те не са с@кс бомби, а дават вид, че искат да са закриляни, раними и чаровни, като не искат да са в центъра на вниманието.Умеят да слушат и са силно емпатични, което действа страшно силно на мъжете!

Жените Лъв не са това, което са Рибите. Те са шумни, обичат да са в центъра на вниманието, уверени. Привличат мъжете като с магнит заради качествата, които притежават. Доброто в случая е, че Лъвиците имат подплатено самочувствие, заедно с увереността си. Тези дами, от огнения знак, знаят кога, какво и как да го кажат, за да бъдат чути.

Източник: iwoman.bg

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.