Зоната на комфорта е свещена за тях! Тези три зодии не искат промени

https://lifezone.bg/zodiyak/zonata-na-komforta-e-sveshtena-za-tyah-tezi-tri-zodii-ne-iskat-promeni/142804 LifeZone.bg
Зоната на комфорта е свещена за тях! Тези три зодии не искат промени

Тези три зодии не приемат или трудно се отказват от зоната си на комфорт

Те харесват спокойствието и уседналостта, в която живеят. Ценят сигурността,стабилността и предвидимостта, избягват промените.

Първи в списъка са представителите на зодия Телец. Тази земна зодия харесва стабилността и комфорта, в който живее.

Телците харесват материалната сигурност  и ценят малките удоволствия в живота-хубава храна, уютен дом и най-вече спокойствието.

За тях промяната е стресираща и често не е желателна.Чувстват се най-щастливи, когато всичко около тях е предвидимо и добре организирано.

Телецът обича рутината и не иска да приема рискове, застрашаващи спокойствието му. Избягва новите предизвикателства и възможности.

Ракът също обича зоната си на комфорт, свързани са с дома и семейството.Обичат да се обграждат с близките си и харесват спокойната среда.

Промяната е свързана с емоционална несигурност и нестабилност, което ги прави уязвими. Често се съпротивляват на новото и непознатото.

Девите се отличават с желанието си за ред и организация, перфекционисти са. Те не обичат хаоса, обичат ясния план и да знаят какво ги очаква.

Те са много колебливи, ако ги очаква промяна. Искат да разиграят всяка една ситуация, да предвидят всички възможности.Обичат сигурността и предвидимостта. Предпочитат стабилността и зоната си на комфорт.

Източник: Марица, Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.