Адел отново започна да пълнее (Вижте как се окръгли напоследък – Снимка)

Певицата заряза диетите и редовните тренировки

Певицата Адел след развода си със съпруга си Саймън Конеки реши сериозно да влезе във форма. В различни интервюта звездата призна, че раздялата със съпруга й е била истинско изпитание за нея, а спортът, правилното хранене и грижата за себе си са й помогнали да избяга от преживяванията и да придобие здравословни навици. В резултат на това Адел е с 40 килограма по-слаба. Феновете в един момент дори започнаха да се притесняват, че знаменитостта няма да успее да спре навреме.

Въпреки това, съдейки по новите кадри, които се появиха в мрежата скоро, феновете разбраха, че притесненията им са били напразни. Онзи ден Адел, заедно с новия си любовник Рич Пол, присъстваха на сватбата на приятели – баскетболиста Кевин Лав и неговата избраница Кейт Бок. На една от снимките, които се появиха в социалните мрежи след тържеството, певицата позира с Рич, както и с ЛеБрон Джеймс и съпругата му Савана.

Влюбената певица се отпусна и качи на килограми

Естествено, цялото внимание на интернет потребителите беше насочено към Адел. Тя, както обикновено, избра изключително елегантна черна рокля. Облеклото със сложна драперия скри по-голямата част от фигурата на звездата. Това обаче провокира феновете.

Те смятат, че фигурата на Адел се е променила значително. Това се разбра благодарение на леко закръгленото лице. „Наистина ли е започнала да наддава отново?“, „Струва ми се, че когато Адел се справя добре в личния си живот, тя спира да спортува активно и просто му се наслаждава“, „И аз се радвам, че Адел се възстанови малко . Струва ми се, че изглежда по-женствена и привлекателна по този начин “, разговаряха интернет потребителите в коментарите.

Източник: wday.ru/