Колко е бил богат Матю Пери?

Имал е повече от 1,5 милиона долара в личната си банкова сметка по време на смъртта си

https://lifezone.bg/interesno/kolko-e-bil-bogat-matyu-peri/137314 LifeZone.bg
Колко е бил богат Матю Пери?

Имал е повече от 1,5 милиона долара в личната си банкова сметка по време на смъртта си

PEOPLE вече потвърди, че покойният актьор от "Приятели" е имал активи в "Alvy Singer Living Trust", който изглежда е кръстен на героя на Уди Алън в "Annie Hall".

Повече от осем месеца след смъртта на Матю Пери на 54-годишна възраст се появиха подробности за финансите на любимия актьор от "Приятели".

Лиза Фъргюсън, един от попечителите на имуществото на Пери, е подала документ за опис и оценка - който е получен от PEOPLE във вторник, 2 юли - в който се посочва, че актьорът е имал 1 596 914,47 долара в личната си банкова сметка към момента на смъртта си.

Въпреки това Пери, който участва в "Приятели", едно от най-успешните телевизионни предавания на всички времена, вероятно е имал много активи, които не са били част от това заявление. Преди четири месеца PEOPLE потвърди, че в завещанието на актьора е посочено, че по-голямата част от имуществото на покойния актьор е поставено в тръст.

В документа, създаден от Пери през 2009 г., е отбелязано, че той иска да остави вещите си в "Alvy Singer Living Trust", който очевидно е кръстен на героя на Уди Алън от филма "Ани Хол". Активите в тръста не са оповестени.

Източниик: yahoo.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.