Мария Силвестър и Филип Буков строят общ дом

https://lifezone.bg/interesno/mariya-silvestar-i-filip-bukov-stroyat-obsht-dom/109579 LifeZone.bg
Мария Силвестър и Филип Буков строят общ дом

Телевизионната дива и младият актьор Филип Буков строят нов общ дом заедно. Това се случи днес, а локацията на „къщата“ е магазин на Кауфланд в столицата, където те дадоха символичен старт на продажба на уредите за домашни майстори и хоби градинари PARKSIDE.

Самият Филип Буков споделя, че е запален почитател на това да прави всичко в дома си сам. Тази пролет се е заел с голямата си тераса у тях, като сам ще построи декинга, за да кани гости през лятото. За целта си е направил и списък с необходимите инструменти - винтоверт, прободен трион и лак за поддръжка на дървени повърхности, заедно с инструменти за боядисване. С всичко това той се снабди от PARKSIDE в Кауфланд, като ако нещо му свърши ще може да намери артикулите винаги в магазините на веригата.

 

Мария Силвестър, която освен да строи нови домове по телевизията, в момента промотира своята изложба МО и разкрива, че освен да отговаря за подредбата и красивите детайли, облича работни дрехи и грабва сама акумулаторен винтоверт, оберфреза и други инструменти. „И жените сме майстори и по нищо не отстъпваме с уменията си на мъжете“, коментира телевизионната водеща и разкри, че това лято запретва ръкави и ще оборудва лятната си каравана с всички необходими уреди за всяка къща от Кауфланд.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.