Отново промени в „Преди обед“

Шеф Емануeл Июджи поема кулинарната сцена в предаването

https://lifezone.bg/interesno/otnovo-promeni-v-predi-obed/177178 LifeZone.bg
Отново промени в „Преди обед“

Шеф Емануeл Июджи поема кулинарната сцена в предаването

„Храната е начин да изразиш себе си – с малко продукти, но с много въображение.“ С тази философия шеф Емануел Июджи влиза в студийната кухня на „Преди обед“, за да превърне всеки епизод в практично кулинарно вдъхновение.

От днед ефирът на bTV ще предлага нови рецепти три пъти седмично – във вторник, сряда и четвъртък. Финалистът от петия сезон на „MasterChef България“ е известен с чист, съвременен стил, в който автентичният вкус се съчетава с модерна визия и достъпни продукти. Харизматичното му присъствие и позитивната енергия печелят симпатиите както на жури и публика, така и на домашните готвачи.

Днес акцентът е върху бързи, лесни и здравословни предложения за хора с натоварено ежедневие – доказателство, че вкусното не изисква часове в кухнята. В сряда Июджи ще посреща известни личности, колеги готвачи и любители, за да споделят свои рецепти и истории – всеки път с различно настроение и щипка изненада. Четвъртък е запазен за пътешествия по кулинарната карта на света – от Италия и Гърция до Япония и Мексико – с идеи как да пресъздадем автентични вкусове у дома.

Рубриката „Да, шеф!“ ще се развива като интерактивен формат със зрителско участие. Всяка първа сряда от месеца ефирът ще е за изпратени от зрителите рецепти, а отличените автори ще готвят редом с шеф Июджи в студиото.

Кой е шеф Емануел Июджи? Роден е в България в семейство на нигерийски баща – бивш футболист и съдия – и българка майка. Завършил е Националната спортна академия и Химикотехнологичния и металургичен университет, специалност индустриален мениджмънт. Преди кулинарията има успешна спортна кариера: абсолютен балкански шампион по класически културизъм с множество републикански и европейски отличия. След професионалния спорт избира по-здравословен и устойчив начин на живот.

Июджи е автор на книгата „Направи диетата вкусна“, посветена на здравословното хранене, и подготвя втора. Управлява ресторант за полезна кухня и развива бизнес с пици с нисък гликемичен индекс. Поддържа и YouTube канал, в който обсъжда теми за хранене и здраве с експерти – диетолози, фитнес треньори и лекари.

Източник: lupa.bg

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.