С Техномаркет и Tefal кухнята ти ще ухае винаги неустоимо

https://lifezone.bg/interesno/s-tehnomarket-i-tefal-kuhnyata-ti-shte-uhae-vinagi-neustoimo-2/131433 LifeZone.bg
С Техномаркет и Tefal кухнята ти ще ухае винаги неустоимо

 

Възползвай се от ТОП цени и изгодна опция за изплащане!

 

За кулинарите, които държат да готвят бързо, здравословно и вкусно за цялото семейство, са офертите за уреди Tefal в Техномаркет, които пристигат със сериозна Великденска отстъпка и опция за покупка на изплащане. 

 

В мултикукъра TEFAL Cook4Me+ Connect CY8558, само за 499.00 лв., могат да се приготвят невероятни ястия, благодарение на 150-те вградени рецепти на български език и апликацията My Cook4me. 

 

За онези, които търсят алтернатива на вредните пържени храни и опция за здравословни пържени картофки, риба или кюфтета, е AIR FRYER TEFAL EY801D15, който е с мощност от 1830 W и 6,5 л, капацитет, 8 автоматични програми, регулируема температура и цялото това удоволствие струва само 299 лв. 

На същата цена е грилът TEFAL OPTIGRILL GC712834, който е оборудван с автоматичен сензор за готвене, индикатор за степента на изпичане и шест програми за готвене.

 

Възползвай се от ТОП цени само в магазините на Техномаркет, както и онлайн в дигиталната брошура на любимата търговска верига, където качеството е безкомпромисно, а офертите - изкушаващи и вкусни.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.