Алла Погачова се премевсти в нова страна: Къде живее известната певица

Стъпките на известната певица и семейството й предизвикват голямо обществено внимание

https://lifezone.bg/nachin-na-zhivot/alla-pogachova-se-premevsti-v-nova-strana-kade-zhivee-izvestnata-pevica/139782 LifeZone.bg
Алла Погачова се премевсти в нова страна: Къде живее известната певица

Стъпките на известната певица и семейството й предизвикват голямо обществено внимание

Алла Погачова се премети в Латвия. Истинската причина за това решение беше разкрита от популярния руски продуцент Леонид Дзюник.

За нова родина бившата дива избра Израел, но поради военния конфликт там в последствие реши, че не е безопасно място за живеене. Звездата се премести в Кипър.

И там изкара кратко време., в момента е в Латвия. Преместването се дължи на преклонната възраст на изпълнителката.

Алла все по-трудно се справя с горещото време.

„Сега живее в Балтика, защото в Израел и Кипър е жега, много й е трудно, все пак е на 76 години“, разкри истинската причина за преместването на певицата продуцентът.

Тя е омъжена за 48 годишния Максим, а е навършила 76. Ето какво споделя съпругът й:

"Имам малки деца и чувствам голяма отговорност към тях. Нося специална отговорност затова се старая да се пазя. Възрастовата ни разлика с Алла ми налага двойна отговорност. И ние обсъждаме това.

Алла е напълно осъзната, тя отделя много внимание на децата, опитва се да прекарва повече време с тях ... Тя често казва: „Искам да имам време да ги науча на нещо, да им дам нещо.“

Източник:  blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.